MijnHuiszaken

MijHuiszaken is een online zoeksysteem dat gepersonaliseerd is. Via MijnHuiszaken vind je eenvoudig en sneller een nieuwe woning! Op basis van jouw wensen houdt MijnHuiszaken jou realtime op de hoogte van het laatste woningaanbod. Zo kun je direct in actie komen!

MijnHuiszaken account

Via onderstaande knop kun je eenvoudig een inloggen met MijnHuiszaken account of een nieuw account aanmaken aanmaken. Via jouw MijnHuiszaken account kun je eenvoudig zoekprofielen instellen, zodat je altijd het nieuwste woningaanbod ontvangt dat voldoet aan jouw wensen. 

Woningaanbod

In het woningaanbod kun je zoeken naar het complete Nederlandse woningaanbod. Zodra de makelaar een woning publiceert is deze te vinden bij MijnHuiszaken. Vaak nog voordat deze op de bekende huizensites worden geplaatst. Je kunt zelf bepalen hoe snel je het nieuwe woningaanbod wil ontvangen.

Hypotheek berekenen

Via MijnHuiszaken kun je vrijblijvend je hypotheek berekenen inclusief de maandelijkse kosten. Wanneer de hypotheek is berekend kun je op zoek gaan naar een geschikte woning die voldoet aan jouw wensen.

Woningdaten

Met woningdaten brengen wij zoekers en eigenaren samen voordat de woning officieel te koop staat. Je kunt als woningzoeker aan verschillende woningeigenaren laten weten dat je op zoek bent naar een woning en wat je wensen zijn. De woningeigenaar kan dan contact met jou opnemen.

Woning verkopen

Wanneer je een woning wil verkopen kun je via MijnHuiszaken online samenwerken met de makelaar. Zo kun je eenvoudig documenten met elkaar delen zonder op en neer te hoeven mailen.